Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster det at få leveret sin ordre?

Forsendelse til pakkeshop er gratis på alle ordre over 450 kr. Ved køb under 250 kr. koster det 39 kr. i fragt, og ved køb mellem 250 kr. og 450 kr. koster fragt 29 kr.

Ønsker du dine varer til hjemmelevering koster det 69 kr. uanset ordrebeløbet.

 

Hvor lang tid tager leveringen?

Vi anvender GLS og DAO til levering af dine varer. DAO leverer til pakkeshop alle ugens dage, mens GLS kun gør det på hverdage.

Normal leveringstid til adresser i Danmark er 1-5 hverdage efter vi har modtaget din ordre afhængig af om din ordre er en lagervare. I højsæsoner som jul og påske kan der være lidt længere leveringstid.

Oftest vil leveringstiden dog være 1-3 dage.

Skal du bruge din vare på en speciel dag, så kontakt os endelig på kontakt@vemida.dk.

 

Hvad sker der med pakken, hvis jeg ikke er hjemme når den kommer?

Er du ikke hjemme, når buddet forsøger at levere pakken, så vil pakken blive leveret i den nærmeste pakkeshop, som fragtfirmaet har en aftale med. Buddet vil så vidt mulig prøve at kontakte dig telefonisk med information.

 

Kan jeg bestille til pakkeshop?

Ja, selvfølgelig kan du det. Du vælger selv den pakkeshop, som vi skal sende pakken til.

 

Kan man hente sine varer hos jer?

Ja, det er muligt at vælge afhentning af dine varer ved vores lager i Sennels, 7700 Thisted. Vælger du afhentning, kontakter vi dig når ordren er klar til afhentning for at aftale det præcise tidspunkt.

 

Er alle jeres produkter 100% veganske?

Ja, det er de. Alle vores varer 100% veganske og derved også 100% laktosefri.

 

Hvad hvis jeg ikke er tilfreds med mine varer?

Hvis du mod forventning ikke er tilfreds med dine varer, skal du hurtigst muligt kontakte os på kontakt@vemida.dk med dit ordrenummer og en beskrivelse af problemet.

 

Jeg har ændringer til min ordre. Hvad skal jeg gøre?

Du skal kontakte os på kontakt@vemida.dk hurtigst muligt med dit ordrenummer og en beskrivelse af ændringerne.

 

Bliver pengene reserveret på mit kort?

Når du har gennemført dit køb, reserveres beløbet på din bankkonto. Dette beløb vil automatisk ændre sig til en ny reservation, hvis du redigerer i din ordre, og din gamle reservation vil blive slettet. Pengene trækkes først, når dine varer er pakket og sendt afsted til dig.

 

Hvordan behandles mine fortrolige oplysninger?

Dine personlige data opbevares sikkert og videregives ikke til tredjepart. Når du handler på Vemida, er din betaling sikret via en krypteret SSL-forbindelse. Det betyder, at dine kreditkorttransaktioner, adgangskoder og personlige oplysninger mv. er godt beskyttet og naturligvis lever op til kravene i Persondataloven fra Datatilsynet.

 

Andre spørgsmål?

Du er altid velkommen til at skrive til os på kontakt@vemida.dk